follow Catalog firme » Turism » Cazare » Judetul BISTRITA NASAUD
  home     Cazare   Judetul BISTRITA NASAUD

Cazare Bistrita Nasaud

Obtineti cel mai bun pret pentru cazare completand o cerere de oferta rapid si simplu
click aici
     
cazare, cazare telciu, cazare fiad, cazare bistrita, cazare pensiuni munte, cazare pensiuni bistrita, cazare pensiuni, cazare vile pensiuni, cazare pensiuni vile (Bistrita, BISTRITA-NASAUD)
Pensiunea popasul haiducilor se afla la confluenta a trei zone istorice, culturale, economice si geografice: bistrita-nasaud (valea salautei), maramures (maramuresul istoric), suceava (bucovina de nord). zona este montana si este situata între muntii tiblesului si muntii rodnei aproape de parcul national muntii rodnei...
0745 *** ***Click aici!
cazare strainatate, cazare in tara, cazare litoral, cazare mare (Bistrita, BISTRITA-NASAUD)
Incepand cu vara anului 2006 filadelfia turism impreuna cu mai multe agentii tour operatoare din tara ofera turistilor pachete turistice pentru diverse destinatii atat in tara, cat si in strainatate (sejururi, circuite, excursii). destinatiile propuse de agentiile filadelfia turism pentru anului 2010 se adreseaza iubitorilor de munte, mare, celor care prefera distractiile, dar si familiilor cu copii, celor care cauta liniste, confort,..
0263 *** ***Click aici!
cazare bistrita nasaud, cazare pensiuni bistrita nasaud, cazare pensiuni bistrita, cazare bistrita (Bistrita, BISTRITA-NASAUD)
In inima naturii, intr-o oaza de verdeata, o zona linistita cu un ambient elegant am realizat un loc deosebit, o splendida vila antica situata si pozitionata intr-un colt de rai. acest loc minunat este special pregatit pt ati indeplinii visul. pensiunea restaurant miracolo, sala de nunti si festivitati este pregatita mereu de sarbatoare. pentru o zi deosibita din viata ta, pentru boteze, onomastici,..
0742 *** ***Click aici!
cazare bistrita nasaud, cazare pensiune bistrita nasaud
Firma s+a infiinţat in anul 2005 cu scopul de a infiinţa o pensiune turistică , in com .Şanţ ,sat valea mare ,jud.bistriţa nasaud , ,in acest sens a depus in anul 2005 un proiect prin programul sapard,proiect carea a fort aprobat in anul 2006 .in anul 2007 a inceput lucrarile si in anul 2008 a dat in folisintă pensiunea teodora...
0732 *** ***Click aici!
cazare litoral (Bistrita, BISTRITA-NASAUD)
Agentie de turism touroperatoare, turism intern si international, asigurari medicale de calatorie in strainatate, bilete de avion, bilete de autocar agent atlassib. dupa 10 ani de experienta si colaborari cu agentii din bucuresti, agentia de turism radian comtur a fost deschisa in 2003 de o echipa tanara pregatita sa satisfaca orice dorinta in domeniul turistic. agentie tour operatoare cu parteneri in grecia, republica..
0263 *** ***Click aici!

Alte resurse Afacerist.ro din aceasta categorie